NCOI Groep

Loopbaanadviseur voor NCOI – Feedback deelnemers:

Coaching heeft bijgedragen aan een nieuwe studie. Inzicht in werkplek, voors- en tegens. Ik vond de gesprekken heel fijn. Het was prettig om te sparren. Contact met de coach heb ik als warm, open en laagdrempelig ervaren (je kunt makkelijk vragen stellen en je krijgt een helder antwoord).

Door de gesprekken met Wendy heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en ben ik weer gemotiveerd geraakt om stappen te nemen die mij gaan brengen naar mijn doelen en hoe ik daar moet komen. Continue ontwikkeling op het vlak van persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Ik heb de gesprekken als fijn ervaren. Wendy is een prettige gesprekspartner.

Ik ben aan het denken gezet en heb tips gekregen hoe ik dit vorm kan gaan geven. Bevestiging van ideeën, tips hoe aan te pakken. Ik ga met mijn actieplan aan de slag en gericht op zoek naar bepaalde functies waarvan ik verwacht dat het bij mij zal passen.

Zelf grip en regie krijgen op toekomstige keuzes. De gesprekken geven inzichten en stof tot nadenken. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. In korte tijd tot de kern komen.

De gesprekken zijn prettig en verhelderend. Meer inzicht in persoonlijkheid en toekomstige functie.

Goede tips om eerst te begrijpen wat ik kan en dit te kunnen verwoorden en daarop functies te zoeken. Goed kijken naar mijn gedachten en emoties. Gesprekken zijn zeer prettig en leerzaam.

De loopbaangesprekken zijn positief, doelmatig en goed. Geleerd om sollicitatie gesprekken op hoofdlijnen te voeren.

Geleerd om kleine stapjes te nemen in dit loopbaantraject. Gesprekken zijn prettig en leerzaam.