Psychiatrie/Verslaving

Psymind

Wij coachen mensen die tijdens of na hun psychiatrische behandeling op zoek zijn naar werk of een passende dagbesteding. Ook als je je wilt ontwikkelen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit of het aangaan van sociale contacten kun je bij Psymind terecht. Ook coachen en trainen wij bij het loskomen of grip krijgen op je verslaving. Wij zijn daarnaast ook voor andere opdrachten in de psychiatrie beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken en het afnemen van de HONOS onder cliënten.

 

Hoe werken we?

We begeleiden op basis van motiverende oplossingsgerichte gespreksvoering, Liberman en de Supported Living Methode. De methode helpt mensen op verschillende levensgebieden zoals woonsituatie, persoonlijke relaties, sociaal functioneren, werk- en dagbesteding en psychisch functioneren. Het doel is het beste uit jezelf te halen. De aandacht gaat uit naar verbeteringen en oplossingen in de toekomst.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>