Opleiding stoppen met roken

Opleiding stoppen met roken ‘Wil je meer lucht in je leven? Stop met roken!’

De opleiding en training: Wil je meer lucht in je leven? Stop met roken biedt een maatwerk trainings- en coachingsprogramma waarbij gewerkt wordt met leerdoelen om te stoppen met roken. Naast psycho-educatie geven staat het veranderen van gedrag, het ontwikkelen en veranderen copingstrategieën en leefstijl centraal.

Het opleidingsprogramma bestaat uit 2 dagen van 6 uur en een terugkomdag van 4 uur. De programmadagen zijn ook apart als nascholing te volgen.

Dag 1: Tabaksverslaving + het brein + medicijnen en nicotine vervangende middelen (NVM). Copingstrategieën, stress + preventie en verschillende interventiemethoden. Duur: 6 uur. Kosten: 375,00 euro inclusief BTW. Accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister Stoppen met roken: 6.

Dag 2: De persoon centraal (coachingsmethoden, ontspanningsoefeningen, mindfulness, visualisaties) en een interactieve training ontwerpen hoe doe je dat. Duur: 6 uur. Kosten: 375,00 euro inclusief BTW. Accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister Stoppen met roken: 6.

Dag 3: Terugkomdag. Hoe ziet jouw maatwerk training eruit. Vragen en Certificaat. Duur: 4 uur. Kosten: 250,00 euro inclusief BTW. Accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister Stoppen met roken: 4.

Vragen of aanmelden?

Mail naar info@psymind.nl of bel naar 06-22202549