Rookvrij Particulieren

Je wilt stoppen met roken. Wat zijn de mogelijkheden?

  • Groepstraining: Wil je meer lucht in je leven? Stoppen met roken & leefstijltraining

In de training maak je de balans op voor het stoppen met roken en leer je patronen te doorbreken door anders te denken en te doen.  De training is gebaseerd op het veranderen van gedrag in combinatie met medicijnen bij het stoppen met roken. Bij de training krijg je een werkboek waarin je alleen of ‘samen met je maatje’ verschillende oefeningen doet. In de training kan een ‘maatje’, een medecursist extra steun geven om je doel te bereiken.

Wat kost het?

De training kost 375,00 euro inclusief BTW en het werkboek.

Hoe lang duurt het?

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 á 2 uur in 10 weken en in week 12 volgt een evaluatie van de training per mail.

Waar is het?

De training vindt plaats op een bereikbare locatie in Amsterdam, Ijburg, Kortenhoef en Gooi en Vechtstreek. Of als dat handig is bij jou thuis of telefonisch.

 

  • Persoonlijke begeleiding, online coaching of telefonische coaching

In 5 gesprekken wordt je individueel begeleid bij het stoppen met roken en gaan we in op thema’s die bij jou spelen. Ook hier gaat het om veranderen van gedrag, informatie over roken in combinatie met een hulpmiddel, een medicijn of nicotinevervanger.

De gesprekken vinden plaats op een bereikbare locatie in Amsterdam, Ijburg, Kortenhoef, Gooi en Vechtstreek. Of als dat handig is bij jou thuis of telefonisch.

Vergoeding

De training en de (persoonlijke of telefonische) begeleiding wordt volledig vergoed door de meeste zorgverzekeraars, zonder aftrek eigen risico. Check de voorwaarden bij jouw zorgverzekering.

Slagingspercentage

Het slagingspercentage direct na afronding van de stoppen met roken coaching en training is 80%. Het slagingspercentage dat ná 1 jaar blijvend gestopt is 43%.

Kwaliteit

Psymind is opgenomen in de Kwaliteitsregister stoppen met roken. De AGB code is 48485133.

Algemene voorwaarden

Op alle diensten, coaching, training en opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stoppen met roken amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>