Stoppen met roken Amsterdam en vestigingen in heel Nederland

Wil je stoppen met roken? En woon je in Amsterdam, Gooi en Vechtstreek en Kortenhoef? Kijk voor de andere plaatsen bij locaties.

Wil je meer lucht in je leven? Geef je dan op voor stoppen met roken (telefonische) coaching en training in Amsterdam. Naast stoppen met roken coaching en training in Amsterdam, bieden wij ook in Kortenhoef en Gooi- en Vechtstreek verschillende trajecten aan. Kijk voor de mogelijkheden bij jouw in de buurt bij Werkwijze & Trajecten, op Locaties.

De gesprekken vinden plaats op een bereikbare locatie in Amsterdam, Ijburg, Kortenhoef, Gooi en Vechtstreek. Wij trainen en coachen ook op locatie bij bedrijven, of als dat handig is bij jou thuis.

 • Stoppen met roken Particulieren

  Voor particulieren die willen stoppen met roken bieden wij een open groepstraining, telefonische coaching, online coaching en persoonlijke coaching aan. Hierin wordt ook het roken en omgaan met stress besproken.

 • Stoppen met roken Opdrachtgevers

  Voor opdrachtgevers en bedrijven bieden wij een op maat gemaakte groepstraining en persoonlijke coaching aan. Hierin wordt ook het roken en omgaan met stress besproken.

 • Stoppen met roken GGZ

  Voor de GGZ bieden wij een Voel je vrij training en coaching aan. De training is geschikt voor cliënten en medewerkers. n de training gaan we leren te stoppen met roken, en is er veel aandacht voor een positieve verandering van je leefstijl.

 • Stoppen met roken bij zwangerschap of zwanger worden

  Roken en zwanger worden is geen goede combinatie. Stoppen met roken levert voordelen op tijdens de zwangerschap. Je voelt je fitter en het is een cadeautje voor je kind. We bieden jou een op maat gemaakt traject aan. Ook meten wij het koolmonoxide gehalte van de aanstaande moeder en baby via de piCO Baby. Koolmonoxide is een giftig gas. Waar koolmonoxide is, kan geen zuurstof zijn.

Wil je ook mee doen? Geef je dan op! In het keuzemenu tref je meer informatie aan.

Kwaliteit

Psymind is opgenomen in de Kwaliteitsregister stoppen met roken. De AGB code is 48485133.

Slagingspercentage

Het slagingspercentage direct na afronding van de stoppen met roken coaching en training is 80%. Het slagingspercentage dat ná 1 jaar blijvend gestopt is 43%.

Vergoeding

De training en de (persoonlijke of telefonische) begeleiding wordt volledig vergoed door de meeste zorgverzekeraars, zonder aftrek eigen risico.

Wij hebben met de meeste verzekeraars contracten afgesloten. Check de voorwaarden bij jouw zorgverzekering.

Algemene voorwaarden

Op alle diensten, coaching, training en opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Stoppen met roken amsterdam